ПГИ "Д-р Иван Богоров"

„Мениджър за един ден“

pick 2.10.2017.2

В рамките на „Мениджър за един ден“ утвърдени специалисти от бизнеса, услугите, институциите и неправителствения сектор отварят вратите на своите организации за високо мотивирани ученици и студенти и споделят своя опит с младите хора.

“Мениджър за един ден” е една от най-значимите инициативи на JA Bulgaria. Целта й е да даде начало на кариерната реализация на ученици и студенти на възраст между 16 и 23 години. По време на инициативата висши държавни управници и утвърдени мениджъри от всички сфери на бизнеса и обществения живот помагат на младежите да се запознаят с реалната работа на съответната институция или компания в рамките на един работен ден. „Мениджър за един ден“ е в пълен синхрон с политиката на Европейския съюз образованието да бъде с практическа насоченост, за да могат младите хора да получат истинска подготовка за реалния свят на бизнес отношенията.

Тазгодишното издание ще се проведе на 12 октомври.

 

За подробна информация относно успешното провеждане на “Мениджър за един ден” потърсете г-жа Светлана Галактионова и  г-жа Донка Кандахерова.

На 2 октомври – понеделник ще се проведе консултация в стая 401

 7-я час относно регистрация и попълване на необходимите документи.

http://mfd.jabulgaria.org/company