ПГИ "Д-р Иван Богоров"

МОЯТА КАРИЕРА. УСПЕШНО НАЧАЛО.

Програма за кариерно ориентиране за учениците на ПГИ „Д-р Иван Богоров”

Уникална по рода си целогодишна програма за кариерно ориентиране на ученици в гимназиален курс на обучение и предлагаща съвременен подход по темата за  избор на професия и реализация на пазара на труда се провежда през учебната 2019-2020 година в ПГИ „Д-р Иван Богоров“.

„Моята кариера. Успешно начало“ е проект на ирландската компания Taxback Group, която дава възможност на ученици от гимназиалните класове да извлекат максимума от своите умения и интереси, като същевременно подпомага развитието и насочването на кадри за нови професии, подготовката за които често е слабо засегната или дори липсваща  в образователна система в страната ни в момента.

С подготовката на учениците са ангажирани  представители от бизнеса, които засягат теми като изграждане на личен бранд, личностни качества, необходими за успешна реализация, подготовка на CV и мотивационно писмо, както и обзор на актуалното състояние на пазара на труда и професиите, които възникват. В допълнение към това учениците ще имат възможност да посетят национално кариерно изложение и да се запознаят лично с най-големите работодатели в региона.

„Голяма част от срещите ни завършват с индивидуални или групови задания към  младеците и пресъздаване на реални ситуации,  с които целим  да подготвим участниците в програмата за успешна реализация след завършване на образованието им.“ – сподели Кристина Илиева, представител на компанията-организатор.

През изминалата година „Моята кариера. Успешно начало“ бе наградена с първо място в категорията „Иновации в обучението на талантите“ на годишните награди за работодателска марка на b2b Media, които отличават компании с добри практики в сферата на развитието на човешките ресурси.

ПОВЕЧЕ ЗА ОРГАНИЗАТОРИТЕ

Taxback Group е един от дългогодишните работодатели на пазара на труда в България. Компанията оперира в страната ни от 2001 година насам, като към момента дава работа на над 950 души в офисите си във Варна, Велико Търново, Шумен и София. В компанията възможност за професионално развитие могат да намерят специалисти в сферата на финансите и данъчното законодателство, продажбите, човешките ресурси, маркетинга, информационните технологии и програмирането.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОРГАНИЗАТОРИТЕ И ПАРТНЬОРИТЕ НА ПРОГРАМАТА МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ НА:

www.taxbackcareers.com

www.advanceacademy.bg