ПГИ "Д-р Иван Богоров"

ЦЕРЕМОНИЯ ПО НАГРАЖДАВАНЕ НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ В КОНКУРС „МЛАД БЛАГОТВОРИТЕЛ“

Учениците, участници в  проект „Различни, но заедно – обединени в спорта“, бяха наградени на официална церемония в гр. София като победители в категорията „Иновативно предприемачество с кауза“. Събитието беше организирано на 17.06.2024 в Сити Марк Център от Фондация Благотворител, като в него взеха участие общо 7 отбора – победители от цялата страна. На церемонията присъстваха официални гости – основателите на Фондацията, представители на бизнеса и Уникредит Банк – финансирали конкурса, представители на медиите и други правителствени организации. Отборите – победители презентираха своите разработени проекти, а всеки ученик защити своето лично участие, изтъквайки важността от участието в благотворителни дейности.

Благодарим на Димитър Куцаров, Саша Христова и Яна Янчева, от 11е клас за достойното представяне на нашата гимназия, защитавайки тезата, че в нея се раждат истински предприемачи с иновативно мислене!

Благодарим на фондация „Благотворител“ за предоставената възможност младите хора да претворят своите иновативни идеи в обществено значими и благородни дела!