ПГИ "Д-р Иван Богоров"

Учениците на ПГИ „Д-р Иван Богоров“ обраха наградите на „Бранд идея 2017“

На 21.04. 2017 г.  за осма поредна година се проведе Националното състезание за креативни проекти в сферата на маркетинга и предприемачеството „Бранд идея 2017“, на тема „Социални технологии в бизнеса“, организирано от център „Иновации и развитие“ към Икономическия университет – Варна. За участие в състезанието бяха подали заявления над 90 участници от 8  училища от страната, като от тях бяха селектирани едва 30. Още  при самата селекция ПГИ „Д-р Иван Богоров“ се отличи с  това, че имаше най-много преминали на втори етап участници – около 20. По време на  втори етап екипите трябваше да решават реални бизнес казуси, зададени от фирми-партньори и Община Варна, отдел „Култура“.

След оспорвана надпревара, победител в състезанието бе отбора на Георги Марчев и Женя Лазарова от 12 д клас и Велизар Александров от 11 б клас. В екипите, класирани на второ и трето място, също имаше ученици от ПГИ „Д-р Иван Богоров“ – Александър Върбанов от 11 а клас и Тони Христова от 11 ж клас, Симона Христова от 11 а клас и Виктор Ников от 11 б клас.

Победителите получиха грамоти, сертификати за прием в ИУ – Варна и награди от фирмите партньори.

Всички ученици бяха подготвени от Деан Василев – учител по практическо обучение. Деан Василев получи грамота за успешната работа за подготовка на учениците и за ползотворно сътрудничество с ИУ – Варна.