ПГИ "Д-р Иван Богоров"

Конкурс „Моята кауза“

„Моята кауза“ е конкурс за каузи за подобряване на състояние или решаване на проблем в обществото. Каузата може да се отнася както за локален, малък проблем, така и за по-голям. Идеята е учениците да помислят какво в тяхното обкръжение биха искали да подобрят или да помогнат на някого. Каква е тяхната кауза, за която търсят съмишленици и подкрепа, за да реализират добрите дела.

УСЛОВИЯ за участие – Учениците да са от 8 до 12 клас. Всеки създава каузата си индивидуално в социалната мрежа за добри дела – Volontime –www.volontime.com от личния си профил. Всяко задължително поле от каузата трябва да е попълнено без ограничение в броя символи, но написаното да отговаря на името на полето. Задължително условие е каузата да е ясно описана и разбираема, да е реалистична и достоверна, както и да се обясни в каузата за какво ще бъде изразходвана финансовата подкрепа за постигане целите на каузата. Каузата трябва да има картинка /стандартно заложените размери на картинката са 800×312 pixels/, за която авторът на каузата притежава нужните права за споделяне. Каузата трябва да бъде създадена на www.volontime.com , а линкът , водещ към нея, изпратен на е-поща – [email protected] до 31.03.2019г. Във всяка кауза има бутон „подкрепи“ , от където всеки създател и негови съмишленици могат да дадат своята подкрепа. Каузата, която събере най-много гласове, ще получи една от наградите, а именно – за най-много подкрепа от потребителите, другата кауза ще бъде избрана от жури.

СРОК за провеждане на конкурса – От 01.02.2019г. до 31.03.2019г. – създаване на кауза и изпращане на линка, водещ към нея, на е-поща –[email protected]

Допълнителна информация – https://volontime.com/causes/87